Budget

Nieuwsgierig naar de kosten van een behandeling?

Alles om ons heen wordt duurder en dat is vervelend! Wij kunnen ons voorstellen dat het budget dat je te besteden hebt kan veranderen. 💸 Heb je vooraf een budget in gedachten dat je maximaal wil besteden bij ons in de salon? Deel het met ons! Dan kunnen wij het mooiste haar maken dat binnen jouw budget past.

We begrijpen dat het soms lastig is om een exacte prijs te noemen zonder alle details te kennen. Daarom nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen en langs te komen voor een persoonlijk consult! Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een nauwkeurige prijsindicatie te geven op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look, een herstellende behandeling of gewoon advies, we denken graag met je mee. 🥰

Maak je geen zorgen om te vragen naar de prijs! We begrijpen dat iedereen een ander budget heeft, en we zijn er om je te helpen binnen jouw financiële mogelijkheden een prachtige look te creëren. Dus aarzel niet, bel ons vandaag nog voor meer informatie en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Liefs Team Into Hair